Om » Kontakt

NetTV-Fyn startede som en sammenslutning af foreningerne for 4 lokaltv kanaler som gik sammen om en webtv løsning i 2014.
Foreningerne TVT-Svendborg. TVT-Middelfart, TVT-Fyn og Fyn-kanalen ville mere end bare producere indhold til lokaltv fra Fyn og sammen fandt denne Livestreaming/VideoOnDemand løsning som I ser her i dag.
I dag er det kun foreningen TVT-Svendborg da de andre foreninger i dag er nedlagt og vi har valgt at sætte alle vores kræfter sammen i en foreningen og koncentrere os primært om det sydfynske for at kunne give den bedste kvalitet af udsendelser fra det kulturelle- og politiske-liv, men det afholder os ikke fra hvis der sker noget spændende andre steder på Fyn også dække dette.
Hvis du mener du har et spændende arengement om det er kulturelt eller politisk er lige meget så kontakt os og få det bragt online.
Se mere om foreningen TVT-Svendborg på siden: tvsvendborg.dk

Hvad kan vi tilbyde

Ud over det indhold vi laver nonprofit tilbyder vi også at filme/dokumentere arrangementer for virksomheder, kommuner og offentlige institutioner.
- 1 eller 2 kameras optagelse med eller uden redigering til følgende medier: online, DVD, USB o.lign.
- 1 eller 2 kameras optagelse til livestreaming offentligt eller internt
- Livestreaming af møder med efterfølgende VoD med redigering og punktopstilling af video til nem adgang af information fra mødet.
Kontakt os og vi vil finde en løsning til jer.
Alle indtægter herfra går ubeskåret til vores nonprofit aktiviteter i foreningen til glæde for offentligheden.

Behøver du hjælp?

Kontakt os

Vi gør alt for, at NetTv-Fyn skal være enkelt at bruge. Men selv det enkle kan nogle gange være svært.
NetTV-Fyn / TVT-Svendborg - CVR: 28020074 - Email: mail@nettv-fyn.dk

 

 

Copyright © 2015 - 2022. All Rights Reserved.